BUSINESS EVENT

ROBBEN GROENE ENERGIE ORGANISEERT EEN BUSINESS-EVENT OP 24 MEI

Robben Groene Energie viert feest! Als pionier binnen de energiemarkt bestaan wij 12,5 jaar en dat vieren we met onze klanten, partners, leveranciers en iedereen die is geïnteresseerd in de energie van de toekomst op 24 mei (voor bedrijven) en 25 mei (voor particulieren).

Wat vind er plaats op 24 mei? Het BUSINESS-EVENT ter viering van 12,5 jaar inzet voor duurzaamheid door Robben Groene Energie, opgericht door Alex en Jolanda. Op het evenement zullen er nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd, op het gebied van thuisbatterijen, laadpunten, zonnepanelen en slim energiebeheer. Even bijkomen van alle informatie? Dat kan op het sfeervolle terras met een heerlijk bakje koffie of thee.

Wie zijn er uitgenodigd voor het BUSINESS-EVENT op vrijdag 24 mei? Alle zakelijk geïnteresseerden en bedrijfspartners met interesse in duurzame energieoplossingen. Aanmelden kan hieronder!

Waarom wordt er een BUSINESS-EVENT georganiseerd door Robben Groene Energie? Wij vieren het 12.5-jarig bestaan van Robben Groene Energie en willen deze mijlpaal met iedereen delen, om zo bewustzijn en kennis over duurzame energieoplossingen te vergroten. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan commerciële opslag en slim energiebeheer.

Wanneer word ik verwacht op 24 mei? Het BUSINESS-EVENT voor zakelijke klanten vindt plaats op 24 mei van 13:00 tot 17:00 uur, gevolgd door een netwerkborrel tot 19:00 uur. De Open Dag, gericht op particulieren waarbij iedereen welkom is, vindt plaats op 25 mei van 10:00 tot 16:00 uur. Hier is inschrijven niet nodig.

Hoe meld ik mij aan voor 24 mei? Aanmelden is noodzakelijk om op de gastenlijst te komen. Dit kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Aanmelden is gratis. Mochten er meerdere mensen van hetzelfde bedrijf komen, meld dit dan even in de opmerking. Meer informatie en de exacte tijden van de presentaties zullen binnenkort beschikbaar zijn via onze sociale media. Voor de Open dag op 25 mei is aanmelden niet nodig.

Profiteer ook gelijk van onze jubileumkorting en ontvang €125 korting bij aankoop van een SMA hybride omvormer (geldt voor 5, 6, 8 en 10 kW hybride 3-fase omvormers)

Wij zijn klaar voor de toekomst, jij ook?

Meld je nu hieronder aan!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)