Open Dag

De Open Dag op 25 mei

Robben Groene Energie viert feest!

Wat vind er plaats op 25 mei? De Open Dag ter viering van het 12.5-jarig bestaan van Robben Groene Energie. Op deze dag zullen er presentaties en adviezen over duurzame energieoplossingen zoals zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepompen, laadpunten, en energieopslag worden gegeven. Even bijkomen van alle informatie? Dat kan op het sfeervolle terras met een heerlijk bakje koffie of thee, terwijl de kinderen zich vermaken in de kidscorner met een springkussen.

Wie zijn er uitgenodigd voor de open Dag op zaterdag 25 mei? Iedereen! Inschrijven is niet nodig voor de Open Dag.

Waarom wordt er een Open Dag georganiseerd door Robben Groene Energie? Het bedrijf viert het 12.5-jarig bestaan van Robben Groene Energie en wil deze mijlpaal delen met iedereen delen, om zo bewustzijn en kennis over duurzame energieoplossingen te vergroten.

Wanneer word ik verwacht op 25 mei? De Open Dag, waar iedereen welkom is, vindt plaats op 25 mei van 10:00 tot 16:00 uur.  Het BUSINESS-EVENT voor zakelijke klanten en bedrijfspartners vindt plaats op 24 mei van 13:00 tot 17:00 uur, gevolgd door een netwerkborrel tot 19:00 uur.

Hoe meld ik mij aan? Aanmelden is niet nodig voor de open Dag in tegenstelling tot het BUSINESS-EVENT! De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur, zorg dat je er bij bent. Meer informatie en de exacte tijden van de presentaties zullen binnenkort beschikbaar zijn via onze sociale media.

Informatie voor de kinderen: Op zaterdagmiddag kun je de Paarse Goochelaar tegenkomen die je verrast met “table magic”. Ook is er een kidscorner met springkussen waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Wij zijn klaar voor de toekomst, jij ook?

Eerst maar eens het koperen feest vieren!