Business Event op 24 mei

Jolanda Robben

In verband met het 12,5 jarig bestaan van Robben Groene Energie wordt er voor bedrijven op 24 mei een Business Event georganiseerd. Van 13.00 tot 17.00 word je op zakelijk gebied geïnformeerd over alles wat te maken heeft met slim energiebeheer, opslag, laadpunten, warmtepompen, vloerverwarming, zonnepanelen etc. Er zijn meerdere presentaties vanuit experts te beluisteren en naast leveranciers zijn ook onze medewerkers aanwezig. Wil je bijkomen van alle informatie dan kan dat op het gezellige terras onder het genot van een kopje koffie en thee van “tante Sus”.

Op vrijdagmiddag is het event alleen toegankelijk voor zakelijke relaties of bedrijven die belangstelling hebben in verduurzaming. Leuk als je langskomt, maar graag even doorgeven dat je komt en met hoeveel personen zodat we je op de gastenlijst kunnen zetten. Dat kan via deze link.

Na opgave ontvang je van ons de timetable zodat je op tijd bent voor de presentatie waar je belangstelling naar uit gaat. En blijf na 17.00 uur vooral even hangen voor de businessborrel die tot 19.00 uur duur.