IBC-Solar – onze hofleverancier

De PV modules van IBC SOLAR zijn toonaangevend op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit. De componenten zijn afkomstig van zowel Duitse als ook internationale topfabrikanten, zoals Q-Cells, Ersol Bosch en Evergreen.

Bij alle PV modules van IBC SOLAR is het land van herkomst goed herkenbaar; Made in Germany is daadwerkelijk Made in Germany.

Het maakt in feite niet uit waar de afzonderlijke componenten zijn gemaakt: IBC SOLAR stelt zich steeds garant en staat bovendien borg voor de betrouwbaarheid van een marktleider, die sinds 1982 op het gebied van fotovoltaïk (afk.: PV) actief is. Een techniek met behulp waarvan zonne-energie via zonnecellen wordt omgezet in elektrische energie.

IBC - onze hofleverancier

IBC-Solar:  onze hofleverancier

IBC SOLAR Worldwide

Kwaliteit is over de hele wereld welkom. Als gevolg van de uitstekende resultaten staat IBC SOLAR letterlijk en figuurlijk midden in de wereld. Ze hebben een hoofdkantoor in Bad Staffelstein (Duitsland) en dochterondernemingen in drie continenten.

Ze hebben hun sporen verdiend in diverse uithoeken van de aardbol: ze bouwden kleinschalige tot supergrote zonne-energieinstallaties bij ziekenhuizen in Afrika, scholen in Zuidoost-Azië, weerstations in Zuid-Amerika en in diverse Europese landen.

 

IBC SOLAR modules – altijd de juiste keuze

Innovatieve producten en hoogste kwaliteit zijn fundamenteel voor IBC. In het bijzonder van hun eigen module lijnen waarvan ze de top kwaliteit kunnen garanderen.

Met de IBC EcoLine en IBC PremiumLine zonnepanelen biedt IBC u uitstekende opbrengsten en hoge efficiency aan – daarenboven geniet u van een unieke 25 jarige lineaire vermogensgarantie. Dit betekent dat u er zeker van kan zijn dat zelfs na verschillende jaren uw PV-installatie optimaal zal werken. Op lange termijn krijgt u zo de beste opbrengsten en rendement.