Vrijblijvende offerte-aanvraag

Door de enorme drukte o.a. als gevolg van de explosieve stijging van elektriciteits- en gasprijzen kunnen we op dit moment geen nieuwe aanvragen meer in behandeling nemen. We lopen tegen een grote achterstand aan en deze willen we eerst wegwerken. De stop die we invoeren geldt tot en met 8 januari 2023. Vanaf 9 januari starten we weer op na de Kerstvakantie en kunt u opnieuw een offerte-aanvraag indienen via onze website. Vanaf deze datum behandelen wij alle aanvragen op volgorde van binnenkomst. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Alvast bedankt en excuses voor het ongemak.

Vanaf 9 januari 2023 kunt u via onderstaand formulier een offerte aanvragen voor zonnepanelen, collectoren, laadpunten of warmtepompen.

Wij werken een vrijblijvende offerte voor u uit op basis van de door u verstrekte gegevens.

Binnen enkele dagen nemen wij contact met u op om uw aanvraag te bespreken. Meestal plannen we een afspraak in om de situatie ter plekke te bekijken en u van de nodige informatie te voorzien zodat een offerte op maat gemaakt kan worden.

In de offerte voor zonnepanelen vermelden wij uiteraard de kosten van een compleet zonnepanelen systeem (waarbij we de installatiekosten apart vermelden), wat het systeem oplevert en geven we een indicatie van de opbrengst en de terugverdientijd.

  • Indien van toepassing