Personeel gezocht

Jolanda Robben

In verband met groei en uitbreiding van onze activiteiten zijn we op zoek naar een:

Solliciteren kan door middel van het onderstaande formulier in te vullen

Al sinds 2012 zijn we het aanspreekpunt in de omgeving voor zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen, laadpunten en Solarpakketten. Projecten bevinden zich in een straal van maximaal een half uur rijden en onze klanten zijn vooral particulieren, MKB en agrariƫrs. De meeste projecten duren 1 dag, dus elke dag is een nieuwe uitdaging en een nieuwe werkplek voor onze monteurs.

Samen met je collega’s gaan we voor kwaliteit met als doel dat de klant tevreden is met een goed werkende installatie die hij zelf kan monitoren.

De lijnen zijn kort en we maken uitdagingen graag bespreekbaar. Naast het harde werken is er tijd voor ontspanning. Naast de Kerstborrel en vakantie-uitstapje regelt ook de personeelscommissie jaarlijks nog een uitstapje en wordt er door het jaar heen ook nog van alles georganiseerd. Op de wekelijkse VrijMiBo in de gezellige kantine gaat een hapje en een drankje er wel in. Daarnaast zijn er regelmatig scholingen en sluiten we de jaarlijkse BHV-dag in het najaar af met een gezellig samenzijn.

We vinden het belangrijk dat nieuwe medewerkers in ons team passen. Dus ben je gemotiveerd, leergierig en geĆÆnteresseerd in duurzame energie dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.
Voor de monteurs geldt natuurlijk dat werken op hoogte en techniek geen probleem is.

Voor de planner/werkvoorbereider ligt een leuke uitdaging in het mee opzetten van een planningstool. Hierop kun je dus zeker je stempel drukken, zodat het ook jouw ding wordt. Zelfstandig werken, goed communiceren en meedenken met de organisatie maar vooral vanuit klantniveau is een vereiste.

Ben je benieuwd naar je nieuwe werkomgeving? Dan zien we graag je reactie in het formulier hieronder.

Tot binnenkort!
Groetjes, Jolanda

Solliciteren

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Of heb je nog vragen? Stel ze gerust!