Vacature: Ervaren installateur zonnepanelen

Jolanda Robben

Ervaren installateur zonnepanelen

Robben Groene Energie is een klein familiebedrijf dat zich voor een groot gedeelte richt op het installeren van zonnepanelen op de particuliere en zakelijke markt. De kernactiviteiten van Robben Groene Energie zijn het adviseren, verkopen, ontwerpen, leveren, inspecteren en onderhouden van zonnepaneelsystemen. Daarnaast installeren we ook warmtepompen, zonnecollectoren, offgrid- en opslagsystemen.

Doordat wij sterk groeien zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team met een ervaren installateur.

Functieomschrijving

Je brengt een groot deel van de dag op het dak door. Je bouwt een steiger op en zet je dakrandbeveiliging neer. Je begint met het leggen van de onderconstructie en DC bekabeling en vervolgens bevestig je de zonnepanelen erop. Je zorgt voor de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer en het net volgens de geldende NEN normen (het binnenwerk). Je werkt samen met een leerling installateur en vormt daarmee een zelfstandig werkend team.

Veiligheid voorop

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar veiligheid is nog belangrijker. Zorg in de eerste plaats voor je eigen veiligheid en een veilige werkplek. Elke installatie moet aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. Wij vragen van de monteurs dat ze in bezit zijn van VCA basis. Eventueel kun je dit certificaat via ons behalen.

Opleidingen

Onze monteurs en installateurs worden intern opgeleid.

Functie-eisen

  • minimaal MBO 3
  • in bezit van rijbewijs B, pre voor BE rijbewijs
  • in bezit van VCA (of bereid om dit te halen)
  • geen 9 tot 5 mentaliteit
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
  • zelfstandig, communicatief, representatief en punctueel

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie met volop mogelijkheden om jezelf via opleidingen en cursussen te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Wij bieden een marktconform salaris.

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan de gevraagde functie eisen? Stuur een mailtje met CV en motivatie aan info@robbenenergie.nl

Soort dienstverband: 32 uur of Voltijd