Nieuwe opleiding zonnepanelen installeren

Jolanda Robben

So Sustainable: een erkende opleiding tot Zonnestroom installateur!

Robben Groene Energie start met twee partners een erkende opleiding tot Zonnestroom installateur!

De Solar markt is volop in beweging! Een waanzinnige ontwikkeling die vraagt om een gedegen en erkende opleiding. SO Sustainable gaat net even verder waar anderen stoppen.

Belanghebbenden binnen de zonne-energie-sector stellen steeds hogere eisen aan de werkzaamheden van een zonne-energie-installateur. Eisen aan de installatie zijn geformuleerd in o.a. het ISSO-handboek en opleidingseisen aan de Zonnestroom installateur (monteur) in de BRL Zonnekeur. Opdrachtgevers maar ook verzekeraars eisen meer en meer dat PV-installaties worden geïnstalleerd door Zonnekeur-gecertificeerde installatiebedrijven.

Opleiding Zonnepanelen installeren – SO Sustainable gaat verder!

SO Sustainable voor de zonnestroom installateur

Per 1 februari 2017 is SO Sustainable geheel geaccrediteerd door KViNL om opleidingen tot erkend zonnestroom installateur te verzorgen. Vanaf heden kun je jezelf aanmelden voor deze 5-daagse opleiding welke start vanaf 3 februari 2017 aan de Techniekweg 14 te Leerdam. Vervolgens zal de cursist in 5 opeenvolgende weken worden opgeleid tot erkend zonnestroom installateur.

SO Sustainable gaat de markt voor het opleiden tot erkend zonnestroom installateur op zijn kop zetten …. en daar gaat de markt van profiteren.

Inhoud Opleiding Zonnepanelen Installeren – Opleiding Zonnestroom installateur

Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 30 jaar in de zonne-energie sector hebben 3 partijen de krachten gebundeld in SO Sustainable.
Robben Groene Energie, Petersen Arbozorg & Veiligheid en Omega Training & Inspectie hebben voldaan aan de eisen van KViNL om de opleidingen tot erkend zonnestroom installateur te mogen verzorgen. Door de diverse vakdisciplines: elektrotechniek, montage en veilig werken, bij elkaar te brengen is een praktijkgerichte en inspirerende opleiding ontstaan.
De volgende onderdelen komen zowel in theorie als praktijk ruimschoots aan bod:

  • Ontwerpen van PV-installaties;
  • Veilig werken tijdens de installatie;
  • Montage van PV-installaties;
  • NEN 1010;
  • Inspectie  & Oplevering van PV-installaties

Solar Solutions aktie: Nu 20% korting bij inschrijving op de opleiding vanaf 28 april!