Robben Groene Energie levert aan Coöperatie Hilverstroom – aktie verlengd

Jolanda Robben

Zonnepanelen (2e ronde) Coöperatie Hilverstroom & Gas opnieuw geleverd

door Robben Groene Energie.

Let op: deze aktie is verlengd en nu geldig tot 31-12-2013

 

In juli 2012 werd de Energiecoöperatie Hilverstroom & Gas opgericht met als doel de productie en de verkoop van lokale duurzame energie. Het streven is om te komen tot een energie-neutraal Hilvarenbeek. Inwoners en bedrijven die gebruik willen maken van de diensten van de coöperatie worden lid en nemen een aandeel van 250 euro.

De coöperatie gaf op 16 oktober 2012 een informatieavond over zonnepanelen in “De Gouden Carolus” in Hilvarenbeek. Zo’n 200 mensen bezochten deze informatieavond waar o.a. Alex Robben van Robben Groene Energie uitleg gaf over zonnepanelen en hun werking.

Het eerste project zonnepanelen is op 24 november 2012 opgeleverd door Robben Groene Energie. Familie Jansen uit Het Doel in Hilvarenbeek mocht het bloemetje in ontvangst nemen van Marcel Zoontjes van Coöperatie Hilverstroom & Gas.

Uit meerdere aanbiedingen die plaatselijke installateurs mochten indienen bij de coöperatie voor de 2e ronde, zijn de zonnepanelen van Robben Groene Energie opnieuw het beste naar voren gekomen.

Waar staan wij voor?

  • de beste prijs/kwaliteitverhouding
  • achteraf geen verrassingen op uw factuur
  • standaard fabrieksgarantie: – 10 jaar op de zonnepanelen –   5 jaar op de omvormers, optioneel uit te breiden tot 25 jaar
  • 25 jaar opbrengstgarantie op de panelen
  • een vermogenstolerantie van 0 tot max. +5; dit wil zeggen dat een paneel van bijvoorbeeld 245 Wp daadwerkelijk 245 Wp levert of zelfs tot maximaal 5% meer
  • er wordt een tweelaags montagesysteem gebruikt waardoor een stevige constructie ontstaat met als voordeel een betere koeling van de panelen en daardoor meer opbrengst

Mensen die geïnteresseerd zijn in de aanschaf van zonnepanelen via de Coöperatie Hilverstroom & Gas kunnen hun gegevens doorgeven aan de Coöperatie. De zonnepanelen worden geleverd door Robben Groene Energie aan de installateur. De opdrachten die bij de Coöperatie Hilverstroom binnengekomen worden door Hilverstroom verdeeld over meerdere installateurs die de zonnepanelen bij de klant zullen installeren. Ook Robben Groene Energie is als installateur gekozen.

Inmiddels hebben vele leden van de Coöperatie Hilverstroom & Gas hun weg gevonden naar Robben Groene Energie om hun daken van zonnepanelen te voorzien. Als jong dynamisch bedrijf gaan wij voor kwaliteit en duurzaamheid zodat ook bij u in huis het zonnetje gaat schijnen.

Op de site van de energiecoöperatie Hilverstroom & Gas kunt u lezen hoe u lid kunt worden en aan een ledencertificaat kunt komen waarna u uw zonnepanelen kunt bestellen.